Tinders Pride-stickers kommer att finnas tillgangliga i appen a sam tillsammans forsta

Tinders Pride-stickers kommer att finnas tillgangliga i appen a sam tillsammans forsta

Tinder age evigt varit ett inkluderande placering sam varenda ett av de ett dejtingapparna att offerera utokade konsidentiteter och sexualiteter kungen sin perron. Saso varldens mest populara dejtingapp age Tinder ocksa fungerat saso en tryggt utrymme forut HBTQIA-communityt att anlanda ut och undersoka avta preferenser. Medlemmarna age chans att traffa nya personer online innan dom mojligen kanner sig forberedd for att mota i verkligheten.

Tinders senaste rapport, Future of Dating 2023, avslojade att mer annu halften bruten 18-25 aringarna saso identifierar sig som HBTQIA+, har kommit ut villig en dejtingapp fore dom berattade for forsvinna kompisar Lettian brudar verkliga sam familj. 1 Dessutom har den nya generationens singlar sagt att deras sexualitet samt konsidentitet over la sett blivit mer flytande dom senaste tre aren. 2

Tinder lanserar kampanjen “Min etta Pride” darfor att hjalp medlempanjen innehaller nago rad skilda stickers, eller “virtuella klistermarken”, som medlemmar kan komplettera i avta Tinder-profiler darfor att signalera att dom befinner sig ett fraktion gemenskapen kring Pride. Dessa fungerar bade som en fason att exponera support forut Pride men likasa sasom “conversation starters” darfor att knyta beroring tillsammans andra medlemmar:

– Vara HBTQIA+-medlemmar i aldrarna 18-25 inneha mer an fordubblats mirake do senaste ett par aren, och communityt befinner si det snabbast kumulativ villig Tinder. 3 Vi ar odl hedrade kvar att leka nagon betydelse i deras fara, fran att ejakulera ut at att lokalisera gemenskap, samt vi befinner sig valdigt mana forsavit att skapa ytterligar inkluderande satt att knyta nya autentiska kontakter – det dagens dejtare vardesatter allra maximum, sager Melissa Hobley, Chief marknadsforin befalhavare gallande Tinder.

I undersokningen deltog 4000 aktivt dejtande personer i aldrarna 18-25 ar

  • Min ett Pride-stickern skapades darfor at mildra de som just kommit ut att hitta och lite kontakt tillsammans andra att vara med om Pride tillsamman
  • Mi kom ut online-stickern ar e fason att exponera att ens “komma ut”-resa borjade med e digitalt ett kliv
  • Happy Pride-stickern visar att n befinner si med sam firar Pride
  • Proud Ally-stickernar ett satt att visa sitt support stav Pride samt HBTQIA+ communityt oavsett agodel

Eftersom natdejting ar det vanligaste sattet forut samkonade par att mota 4 befinner si det betydelsefullt att HBTQIA-medlemmarna kanner sig sedda, horda och trygga villig Tinder aret kring. Nedanfor aren har Tinder introducerat flertal funktioner som medge medlemtidigt som saken dar erbjuder sakerhetsfunktioner stav allas trygghet. Dessa funktioner kan ses som ett verktygslada som skanker medlemmar besiktning kvar upplevelsen att anlanda ut online:

I undersokningen deltog 4000 aktivt dejtande personer i aldrarna 18-25 ar

  • Pronomen – Medlemmar kan valja opp mot fyra pronomen att visa i sin profil av nago fortecknin tillsamman 15+ valmojlighe.
  • Traveler pa hugget – Funktionen befinner sig skapad darfor att bevara sam informera HBTQIA+ medlemmar pa Tinder om risken att begagna dejtingappar i de ganska 70 lander saso aven fortsattningsvis har diskriminerande lagar sasom kriminaliserar communityt.
  • Maxavstand – tillgangligt i profilinstallningarna. Ens plats begransar icke mojligheterna mot nya matchningar. Medlemmar kan tilloka sin radie opp mot 15 mil, eller anvanda Pass-funktionen darfor at alstra forbindelser varenda sasom helst i varlden.
  • Modul Contact – Medlemmar kan lat ange vilka kontakter saso ogarna skal dyka upp i flodet, alternativt dom kontakter en icke vill skal kika sin image pa Tinder. Oavsett ifall kontakterna allareda finns gallande Tinder eller beslutar att ladda ne framtid tillsammans samma kontaktinformation, kommer dom ej att visas som nagon mojlig matchning.
  • Konsidentitet samt sexuell bojelse – Tinder-medlemmar kan utse emellan fler annu 50 konsidentiteter sam sexuella laggningar.

Medlemmar kan kika “The Pride Sticker centrum” samt komplettera klistermarken i sin image vi att klicka fortsattningsvi fran Pride-aviseringar i appen.

I undersokningen deltog 1000 aktivt dejtande folk i aldrarna 18-25 ar

Shopping Cart