Atskillig itu paren upplevde ett narhet mo saken dar dom parats forbund med

Atskillig itu paren upplevde ett narhet mo saken dar dom parats forbund med

Vem blir vi betuttade ino?

Kar lat folk iaktta personer saso ombads visa somliga emotione. Studien fann att ifall nagon individ tyckte sig inse baksida av underben den andra manniskan kande odla upplevdes ocksa nagon hogre grad bruten attraktion.

Vi kanner salede dragnin sta persone vi tycker att vi begripe. Det finns nago uppsjo av studier villi synonym amne, skad det galler att ej dra para forut stora slutsatser.

Man inneha till exempe sett att hanar (och kvinns) befinner si attraherade bruten manniskor tillsammans likartad ansiktsdrag, skada det innefatta icke kvinns mirake saken dar mest fruktsamm perioden i menscykeln. Emedan dras kvinn till ansiktsdrag saso avviker av deras egna.

Andra studier visar att vi befinner si attraherade av personer tillsamman liknande forhallningssatt ino olika fragor sam likheter baksida av underben innefatt attityd samt varderingar kan vanligtvis traffa hos par. Likaledes age samt plugg visat att tv befinner si jamstalld va innefatt karakta. Fenomenet att leta likhet befinner si at och med studerad och bekraftad hos faglar.

Hypotesen forsavitt att “kaka soker maka”, att vi vill innehava ett partner som liknar oss sjalva, anses existera bekraftad genom plug (och det finns flera av det slaget). Vetenskapsman antaga att det inneha tillsammans overlevnad att gora enar det kan tankas existera enklare att overleva ifall vi begriper varandra. Antagligen inneha fenomenet att handla med biologi, odl bra saso tillsamman var sociala miljo. Hurdan vara hjarnor fungerar lirar ja ocksa flygplansrullning. Enligt teorier i neurovetenskap vill vara hjarnor minimera overraskningar.

Ino nago undersoknin av Storbritannien fann kar att befintliga tva ar mer likadan varandra i langd, metabolism, blodtryck och ino speciell utstrackning BMI annu vad man kan rakna me om nagon foredra for likhet icke skulle vara. Andra plugg ager visat att karl mycket letar ett partner tillsamman synonym utbildningsniva.

Men inga stadgar inte me sarfall. Somlig plugg stodjer att SAMTLIG soker nagon karsk partner, oavsett saken da egna nivan av sjalvsakerhet.Obs finns sjalvklart individuella skillnader sam andra omraden darborta vi kan soka olikhet.

Hypotesen forsavit att “kaka soker maka”, att vi vill ha en partner sasom liknar oss sjalva, anses finnas bekraftad via plugg.

Att peppa dragnin

Bortsett fran att undersoka vad vi anser ar attraktivt hos andra age vetenskapsma aven kikat villig forsavit denna kansla gar att uppegga fram. Ino ett kand studie parade karl tillsamman studenter baserat villig varderingar sam intressen, skada kar parade samt forbund tva saso tyckte annorlunda i amnen sasom varje viktiga pro do sam lat dom producera ovningar sasom syftade at att forhoja kanslan fran gemenska och intimitet.

Inom studien sag herre att experimentet var lyckat. frihet utav forsavitt dom hade gemensamma varderingar alternativt ej.

En oforhappandes br konklusion, forsavit herre foljt tillsamman ino myllret fran dejtingprogram kungen dumburk. Darbort verkar det minst sagt komplicerat att konstruera fram genuin kanslor emellan folk. USA s stora dejtingflaggskepp Bachelor och Bachelorette tillat likva stamplas saso e bottennap ino saken da aspekten.

Skada om det stammer att det promenera att uppegga fram kanslan utav gemenska skulle inne dejting igeno appar klara av vara enormt härliga Kirgizistani kvinnor som letar efter kärlek lycka, odl lange konversationerna saso pagar har som anledning att accelerera narheten.

?? Vi befinner si skild

Att vi ar odl skilda befinner sig hoppfullt, sta da konkurrerar vi inte bums forsavit dito partners. Det ar nagon starkande insikt stav dom stad inom dejting-apparnas varld. Greppa enkom glim villi vidden bruten genmale ino den narvarande traden.

Hursa spelar det ha funktion?

Jaa, for om vetenskapen kan reda ut va det i sjalva verket befinner si som tillat oss att bliv betuttade, okar oddsen stav de samt ja att lokalisera riktigt i karleken, tillsammans teknikens assistans!

Shopping Cart